Равенство 1:1 в скучен мач между Русия и Корея

Равенство 1:1 в скучен мач между Русия и Корея
Русия и Корея си поделиха точките.
A A+ A++ A

Отборите на Русия и Република Корея направиха равенство 1:1 в първия си мач на Световното първенство в Бразилия, с което завърши и първото завъртане на груповата фаза.

Двата тима не направиха интересен мач на "Арена Пантенал", като избухнаха за няколко минути в средата на втората част, за да си разменят по един гол. Русия държеше повече топката през първото полувреме, но Корея бе по-опасният отбор. Първият шанс в мача се отвори пред Хьонг-Мин Сон, но той не уцели вратата от удобна позиция, а това бе единствената реална опасност пред първата част.

След почивката ситуацията не се промени мкного, преди Кьон-Хо Лий да стреля силно от над 20 метра в 68-та минута, а Игор Акинфеев да се провали с намесата си и да позволи на корейците да поведат в резултата. Селекционерът на Русия Фабио Капело реагира като вкара в игра опитния Александър Кержаков, който се разписа веднага след това, в 74-та минута, след точна добавка. До края на двубоя Русия се опита да стигне до пълен обрат, но в крайна сметка двата тима трябваше да поделят точките. В другия мач от групата Белгия победи Алжир с 2:1.

#Русия #Корея #Белгия #Алжир

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници