Гришо и Маша на романтична разходка из Лондон

Гришо и Маша на романтична разходка из Лондон
Гришо и Маша са все така влюбени, повече от година. Снимки: www.dailymail.co.uk
A A+ A++ A

Златното момиче на тениса – Мария Шарапова се радва на романтична разходка ръка за ръка с нашето златно момче на този спорт – Григор Димитров, който е нейно гадже вече повече от една година.

Само преди няколко дни тя спечели петата си титла от Големия шлем – „Ролан Гарос“, но Маша вече се намира в Лондон, за да гледа как Гришо се състезава в турнира „Club Aegon Championship“, където вече се класира за полуфинал. Освен това Шарапова в момента се готви за „Уимбълдън“, който започва в края на месец юни (на 23 юни).

Григор не можа да присъства на триумфа на 27-годишната си любима на Откритото първенство на Франция, но пък тя му благодари индиректно в речта си, без да споменава името му като каза, че човекът до нея я мотивира за успехите ѝ.

Както се вижда, всичко между влюбените върви по мед и масло и само можем да им пожелаем още успехи. Ако Гришо продължава така, скоро може да влезе и в топ 10 на най-добрите тенисисти в света. В момента той е 13-и в ранглистата, а тя е на пето място при жените.

#Григор Димитров #Мария Шарапова #Лондон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници