Предлагат Станислав Анастасов за министър на екологията

Предлагат Станислав Анастасов за министър на екологията
Станислав Анастасов е предложението на Движението за права и свободи (ДПС) за нов министър на околната среда и водите. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ДПС ще предложи Станислав Анастасов за министър на околната среда и водите. Съобщението бе направено в Народото събрание от лидера на партията Лютви Местан, съобщи „Фокус“.

„Него имах предвид под характеристиката за млад, енергичен, високоинтелигентен кандидат за министър на околната среда и водите“, коментира Лютви Местан.

За родения на 5 юни 1983 година бъдещ министър се знае малко. Според биографичната му справка от сайта на ДПС той е завършил "Информатика” в Техническия университет – Мюнхен, Германия, и "Стопанско управление” в СУ "Св. Климент Охридски” .

Член е на ЦОС на Младежко ДПС и координатор на Балканската либерална мрежа ISEEL. Наскоро е бил избран за вицепрезидент на Младежкия Либерален Интернационал IFLRY. Владее английски, немски, руски и сръбски езици. Семеен.

Станислав Атанасов беше поставен под №6 в евролистата на ДПС, веднага след Искра Михайлова, която след отказа на втория в листата Делян Пеевски да отиде в Европарламента заема мястото му.

#Станислав Анастасов #Лютви Местан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници