Тиесто с 3-часов сет на летище София

Тиесто с 3-часов сет на летище София
A A+ A++ A

Тиесто се завръща в София след  броени дни за поредното си брилянтно шоуто. Този път - в парка до терминал 2 на летище „София“. Датата е 7 юни, събота.

Партито ще продължи близо 7 часа

като зад пулта преди него ще се качат резидентите на Yalta Club – Stefan Popov и Runo.

Екипът на Тиесто ще пристигне у нас ден по-рано, за да нанесе последни щрихи по организацията на събитието.

Хитовият диджей обещава незабравима нощ с над 3-часов сет под звездите – нещо, което прави само на специални локации и единични събития. Известен със смелостта и свободата да експериментира в стилово отношение, той ще представи едни от най-силните му тракове, които синтезират творчеството му досега и представят настоящето и бъдещето виждане на артиста за развитието на музиката.

Точно 10 дни след шоуто в София, той ще издаде петия си поред албум А Тоwn Called Paradise. „Новият ми албум има две страни, разказва артистът. Винаги съм се стремил да бъда иноватор и това си личи в половината албум.

Другата половина от мен винаги се стреми да удовлетвори публиката

Обичам да задоволявам желанията й. Този албум отразява 20-годишното ми търсене и преживявания на сцената. Това е моят звук. Разбира се, това е денс музика, но и мелодична. Тези песни ще ви накарат да се усмихнете, да танцувате и да излезете навън. А Тоwn Called Paradise е всичко това, което един албум на Тиесто трябва да бъде.“

Безспорнo хитовия трак Тraffic, който го изcтреля на върха, колаборациите с артисти от ранга на Кание Уест, "Колдплей", Кейти Пери, Нели Фуртадо и ремикси на световноизвестни парчета като Sweet Nothing ft. Florence Welch на Калвин Харис са само началото.

След два супер силни трака – Red Lights и Wasted ft. Matthew Koma,  българските фенове ще бъдат сред  първите, които ще чуят и още парчета от  новия му проект.

Номинация „Грами“, множество MTV награди, 3 пъти диджей номер едно в света, участие в церемонията по откриване на Олимпийски игри в Атина през 2004 г. и дори восъчен двойник в музея на Мадам Тюсо – това е малка част от постиженията, с които може да се похвали Тиесто. Той е първият диджей, който прави самостоятелно шоу пред 25 000 човека.

Все още могат да се намерят билети за събитието на цена от 50 лв., както и ВИП пропуски от 80 лв.

По материала работи Даниел Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници