Лора Крумова се мести от Би Ти Ви в Нова?

Лора Крумова се мести от Би Ти Ви в Нова?
Лора Крумова. Снимка: rosibel.blog.bg
A A+ A++ A

Телевизионната водеща Лора Крумова, която е в отпуск по майчинството, планира да премести предаването си „Тази събота“ и „Тази неделя“ от Би Ти Ви в Нова телевизия, научи „Марица“.

В момента Антон Хекимян замества Крумова, но столът на водещия ще остане празен съвсем скоро, тъй като той поема сутрешния блок на телевизията. И въпреки че шефовете на най-големия частен канал кършат пръсти и дори са си направили устата да помолят Лора да се върне още сега, тя им е отвърнала, че има нужда от още време, което да прекара с първородния си син Явор.

Естествено, никой не е подложил това на съмнение, защото Крумова роди през есента на миналата година и бебето й е още малко.

Междувременно за съботно-неделното предаване трескаво се търси водещ по заместване, за да може Хекимян да смени Косьо Караджов в „Тази сутрин“, а на мястото на Генка Шикерова да седне Биляна Гавазова, към момента репортер в новините.

Всъщност Лора Крумова е дългогодишен кадър именно на Нова телевизия. Тя беше водеща на сутрешния блок заедно с Георги Коритаров, а впоследствие и с Милен Цветков.

От ПР отдела на Нова ТВ опровергаха информацията.

#Лора Крумова #Крумова #Нова телевизия #Би Ти Ви #Антон Хекимян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници