Привличаме богати арабски туристи на изложение в Дубай

Привличаме богати арабски туристи на изложение в Дубай
България показва ново лице с възможностите си да привлече високоплатежоспособни туристи от арабския свят. Снимка: moneyforeach.blogspot.com
A A+ A++ A

България показва ново лице с възможностите си да привлече високоплатежоспособни туристи от арабския свят. Това стана ясно на най-значимото международно туристическо изложение в Близкия изток Arabian Travel Market.

Борсата е за професионалисти и се провежда в Дубай в периода от 5 до 8 май 2014 г., съобщиха от икономическото ведомство. Министерството на икономиката и енергетиката /МИЕ/ организира за втора поредна година българското участие в изложението. Щандът, с който се представя нашата страна, тази година е с по-голяма площ и оригинален дизайн.

Освен организаторите от МИЕ, чрез референта за арабския пазар Никола Маневски участват още хотел "Интернационал" – курортен комплекс „Златни пясъци“, компаниите Travel TSH, Profi Tours и Orange Tour. Общините Варна, Хасково, Стамболово и Димитровград се представят с общ проект за развитие на местния туризъм, финансиран с евросредства по програма на регионалното министерство.

България демонстрира в Дубай отличните си възможности за морски, балнео- и СПА ваканции, за разнообразни семейни почивки в луксозни хотели, а също и за развлекателен туризъм. Платежоспособните арабските туристи са привлечени от отличните климатични условия и красивата природа в нашата страна, която предлага комфорт в пътуването и близки разстояния за бързо предвижване.

Тези оферти предизвикаха голям интерес към щанда ни както сред арабски партньори на българските туроператори, така и у изложители от други страни в рамките на изложението.

#МИЕ #туризъм #туристи #Дубай #Варна #Хасково #Стамболово #Димитровград #туроператори #Дубай

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай