Джеймс Бонд изпрати рози на Маша Илиева

Джеймс Бонд изпрати рози на Маша Илиева
Снимка: Instagram
A A+ A++ A

Холивудският красавец Пиърс Броснан изпратил рози на примабалерината Маша Илиева и трупата на Софийската опера и балет в края на миналата седмица. Холивудската звезда е била сред зрителите на балета „Лебедово езеро“.

След като изгледал постановката, той поздравил всеки един от балетистите и позирал за снимка с тях. Броснан дори се похвали със снимки в социалната мрежа Instagram, като не пропусна да похвали българската трупа.

Като един истински джентълмен - нещо, което е неприсъщо за много холивудски величия, Броснан изненадал трупата на следващия ден. Той изпратил няколко собственоръчно написани благодарствени писма и букети с червени рози.

Те са били адресирани до директора Пламен Карталов, до примабалерината Маша Илиева и до други от дирекцията на Софийската опера и балет. За всеки един от трупата пък имало по една роза.

„Моето сърце е изпълнено с благодарност към всички вас за вашата красота и изящество, вашата страст и смелост, вашата сила на духа и тялото и преди всичко за дарения ви от Бога талант“, написал Броснан в отделно писмо до целия творчески състав.

Броснан в момента е у нас за снимките на филма Survivor. Отделно той ще се учи на балет именно при Маша Илиева за ролята си на Краля Слънце.

#Пиърс Броснан #Маша Илиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници