Съдят Фийби от "Приятели" за 1,6 млн. долара

Съдят Фийби от "Приятели" за 1,6 млн. долара
Лиса Кудроу ще трябва да плати 1,6 млн. долара на бившия си мениджър. Снимка: german.fansshare.com
A A+ A++ A

Любимката на милиони зрители по цял свят Лиса Кудроу, позната ни повече като Фийби от сериала "Приятели", ще трябва да се раздели с 1,6 млн. долара.

Вече екс-мениджърът на актрисата Скот Хауърд твърди, че според устно споразумение, което имали с актрисата, тя му дължи 10 процента от спечеленото с хитовия сериал от 1991 до 2007 докато той я е представлявал.

Освен това искал и комисионна за всяка допълнителна серия след това. От своя страна Лиса обаче смята, че изплатените му вече повече от 11 милиона долара преди да се разделят са всичко, което му дължи, съобщава ABC News.

"Предстои обжалване на постановлението, това решение е само една стъпка от процеса, който ще се реши на апелативно ниво. Моята клиентка има вярата, че в крайна сметка закономерно ще спечели делото", обяви адвокатът на актрисата.

В началото на сериала Кудроу е била най-ниско платената актриса измежду 6-мата "приятели", като стартовият й хонорар е бил 13 600 хил. долара на епизод, а за последните 18 епизода на поредицата вече е взимала по повече от 1 милион долара на серия.

#Лиса Кудроу #приятели

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници