Валя Гиздарска е новият главен редактор на новините в bTV

Валя Гиздарска е новият главен редактор на новините в bTV
От следващата седмица дирекция “Новини и актуални предавания” в медията и отдел “Спорт” ще се слеят под шапката на отдел “Новини, актуални предавания и спорт”. Снимка: petel.bg
A A+ A++ A

Валя Гиздарска е новият главен редактор на “Актуални предавания” в bTV Media Group, като назначаването й влиза в сила от понеделник, 10 февруари.

От следващата седмица дирекция “Новини и актуални предавания” в медията и отдел “Спорт” ще се слеят под шапката на отдел “Новини, актуални предавания и спорт”.

Промяната е част от процеса по преструктуриране на дирекция “Новини и актуални предавания” в bTV, която ще се случи след като досегашният директор Люба Ризова и главният редактор на “Новини и интернет новини” Виктория Бехар и ръководството на bTV Media Group взеха решение да се разделят.

“Причините за решението да напусна bTV са лични. Винаги ще помагам на bTV, и съм сигурна, че екипът е в състояние да продължи да прави най-добрите новини и актуални предавания в българския ефир. В момента няма нито едно предаване под шапката на “Новини и актуални предавания” на bTV, което да не е номер 1 в своя слот”, казва Ризова.

“Убедена съм, че телевизията ще продължава да се гордее с най-добрия новинарски екип и благодаря на всички, с които заедно успяхме да го изградим”, заяви тя.

Ръководството на bTV Media Group изразява дълбоката си признателност към Люба Ризова и Виктория Бехар за работата им и им пожелава успех.

Валя Гиздарска има над 20-годишен опит в медиите.

Тя започва журналистическата си кариера във в. “Стандарт” през 1993 г.

Била е редактор на новинарски емисии и емблематични публицистични предавания в Нова телевизия.

От 2009 г. е главен редактор на предаването “Нека говорят с Росен Петров” по bTV, предава БГНЕС.

#Люба Ризова #Виктория Бехар #bTV Media Group #Новините

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници