По bTV тръгва ново куиз шоу

По bTV тръгва ново куиз шоу

bTV

A A+ A++ A

bTV придоби правата за излъчване на забавния формат „Кой да знае?“ (Who knew?) на британската мултинационална компания за телевизионно производство и разпространение Fremantle. С тази стъпка медията разширява портфолиото си от развлекателни предавания, които съчетават в себе си забавление и знания и събират пред екрана цялото семейство. „Кой да знае?“ е делнично комедийно куиз шоу, което ще се излъчва в праймтайма на bTV. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

В новото предаване зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненада с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави. В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани – комедийни актьори. Отборите ще се състоят от популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми.

Наградата – цялата спечелена сума – ще е за публиката, както в никое друго предаване. Публиката също ще е важна част от състезанието.

„Кой да знае?“ е най-новата продукция, която скоро ще зарадва зрителите на bTV. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание и да утвърди мястото на игрите за знания с награден фонд в своя телевизионен ефир.

#bTV #bTV Media Group

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници