Големите промени в bTV удрят и по гаф-шампиона Юксел Кадриев

Големите промени в bTV удрят и по гаф-шампиона Юксел Кадриев
A A+ A++ A

Рокадите в тв ръководствата не са нещо ново в последните години, но специално в bTV, която е първата частна телевизия у нас, вече текат залагания, гласят актуални приказки от тв коридорите.

Вече упорито се тиражира, че в медията предстои да се случи доста сериозна чистка и по отношение на служителите, след като по време на есенния сезон е имало тотален крах. Тогава от медията решили кардинално да сменят програмния си директор, а също и шефа на отдел "Човешки ресурси", а целта е ясна - нови кадри, нови предавания и медията да си върне зрителския интерес.

Така вече Апостол Пенчев ще отговаря за програмата на медията. Той бе програмен директор преди девет години, а през последните 5 е бил на същата позиция в конкурентна телевизия, пише "Марица".

Именно Пенчев успял да изстреля Нова телевизия по рейтинг, като взимал винаги точни решения какво да се излъчва. Дарина Петрова пък ще е отговорна за назначенията и уволненията в медията, тъй като тя е работила в множество сектори към момента, но не и в медийния, става ясно още от изданието.

Още в началото на октомври Апостол Пенчев е подал предизвестие, че напуска Нова тв, затова и коментарите са, че уволнението на Христо Хаджитанев – сегашният програмен директор, е обмисляно от по-рано. Непотвърдена информация сочи, че му е била предложена изключително апетитна заплата, както и обещание, че никой няма да се меси при взетите от него решения.

Официалната информация е, че и двамата директори са си тръгнали по взаимно съгласие.

Именно това провокира в средите да се говори, че Юксел Кадриев има възможност да бъде понижен, тъй като името му бе забъркано в схема за незаконно живеене в общински апартамент, а и заради множеството му гафове в ефир като водещ на новините.

#bTV #bTV Media Group #Юксел Кадриев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници