bTV смени името на един от своите тв канали

bTV смени името на един от своите тв канали
A A+ A++ A

bTV Story е новото име на bTV Lady. Под мотото "Емоции за споделяне“ новият канал ще зарадва зрителите с вълнуващи истории и сюжети на популярни сериали от целия свят и филмовата индустрия.

"Работим, за да правим зрителите си щастливи. Ето защо bTV Story е модерното продължение на усилията ни да създадем едно място, което да предложи истинско разнообразие от кино и телевизионни заглавия, подходящи за цялото семейство“, коментира Ралф Бартолайт, Главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

Новият канал ще предложи на зрителите нова визуална концепция и идентичност, вдъхновени от споделеното семейно гледане.

"Още на старта bTV Story ще прикове вниманието на зрителите с премиери на едни от най-популярните продукции в цял свят от различни жанрове и с любими актьори. В програмата са включени някои от най-очакваните сериали от Турция, Латинска Америка, Азия и Европа, а филмовите ни предложения съдържат хитови заглавия, подходящи за цялото семейство“, споделя Христо Хаджитанев, Програмен директор на bTV Media Group.

Голямата иновация в схемата на bTV Story е персонализирането – програма, изцяло отговаряща на интересите и предпочитанията на зрителите на сериали, които ще могат да следят любимите си заглавия през цялата година, без прекъсвания по празниците и без значение от сезона.

Ребрандираният канал ще запази позицията на bTV Lady в мрежата на кабелните и сателитните оператори, като промяната на графичната идентичност ще бъде факт в края на годината.

#bTV #bTV Media Group

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници