Николета показва секретни кадри с мафиотите на 90-те

Николета показва секретни кадри с мафиотите на 90-те
В събота вечерта ще видим кадри от сватбата на Георги Илиев. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Момчетата, които за едни са „добре облечени бизнесмени“, за други „рекетьори“, а за трети просто „неизбежното явление на прехода“. През следващите няколко седмици предаването с водеща Николета Лозанова ще срещне зрителите с тези герои. В „Поверително от NL“ ще се покажат кадри, които в продължение на 20 години са останали строго засекретени и никога не са били публично достояние.

В предаването зрителите ще разберат за пътя, който „босовете“ изминават от шушляковите анцузи, през актуалната пясъчна коприна, за да стигнат до върховете на модната индустрия в Лондон, Париж и Милано.

В събота вечерта ще видим истинските лица на Младен Михалев - Маджо, Гриша Ганчев, Фатик, Бай Миле, Стефан Мирославов – Крушата, Поли Пантев, Румен Гайтански – Вълка, Цветин, Румен Николов - Пашата, Румен Маринов - Нарциса, Злати Златев – Златистия. 8 години след смъртта на страховития бос на ВИС-2 цялата сватба на Георги и Мая Илиеви, както и отговора на фундаменталния въпрос: „Какво се крие зад привидно щастливия повод, събрал суперсилите на подземния свят?“.

В телевизионния таблоид две дами – Нешка Робева и Капка Георгиева, ще застанат пред камерата, за да се върнат в спомените си за Ванга.

#Николета Лозанова #Георги Илиев #Ванга #Нешка Робева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници