Сидеров съветва президента да свали имунитета си

Сидеров съветва президента да свали имунитета си
Относно въпросните доклади Сидеров посочи, че липсва темата за доходите на българите, които според него трябва да се изравнят с европейските. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

„Ще посъветвам Росен Плевнелиев да си свали имунитета, за да бъде разследван за пране на пари“, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров при влизането си в Президентството, където във вторник ще се състои заседание на Консултативния съвет по национална сигурност.

На съвета министър-председателят Пламен Орешарски ще представи доклад на тема „Стратегическите приоритети на България до 2020 г. и източници на финансирането им“.

Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще изнесе доклад на тема „Напредък по Споразумението за партньорство с Европейската комисия за периода 2014–2020 г. и предстоящи стъпки към финализирането му. Анализ на приноса на Споразумението за Партньорство с ЕК за постигане целите на Националната програма за развитие „България 2020“.

Относно въпросните доклади Сидеров посочи, че липсва темата за доходите на българите, които според него трябва да се изравнят с европейските.

Той добави, че в тях отсъстват и енергийните проблеми.

Лидерът на „Атака“ повтори тезата си, че българската държава трябва да върне в свои ръце ресурсите си, „за да има развитие, а не вегетиране“, предава БГНЕС.

#Консултативен съвет по национална сигурност #Волен Сидеров #Росен Плевнелиев #имунитет #пране на пари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници