Скарлет Йохансон се дразни на французите

Скарлет Йохансон се дразни на французите
Скарлет се ядосва на французите. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Актрисата Скарлет Йохансон се отказа миналата година от Америка, за да заживее с гаджето си Ромейн Дориак във Франция. Страната посрещна радушно красивата блондинка и пресата там не спираше да сипе суперлативи по неин адрес. Скарлет също обясняваше, че е много щастлива от факта, че живее в европейската държава. Но с времето нещата се промениха и в момента Йохансон е доста бясна на французите и раздразнена от... походката им.

Звездата разкри в шоуто на Дейвид Летерман, че много се дразни на некоординираното ходене на французите по улиците. „Живея близо до латинския квартал. Обичам да се разхождам по улиците, но е много дразнещо, защото хората не знаят... в смисъл аз съм от Ню Йорк и се предполага, че съм невероятен пешеходец – сякаш танцувам по улиците и следвам някаква хореография. Когато дойдох тук, предположих, че хората не знаят как да ходят в този град. Те вървят навсякъде и фактът, че постоянно ме събличат с очи... И сега просто гледам надолу. Станах много агресивна с хората, но не ми пука. Аз съм супергерой, за Бога!“, заяви красавицата, която влезе в ролята на Черната вдовица в лентата „Отмъстителите“.

29-годишната звезда добави, че харесва Париж, но не толерира грубостта на хората. Освен това доста от нещата, които в началото са ѝ се сторили очарователни, сега я изнервят.

#Скарлет Йохансон #Франция #Париж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници