Big Brother гони двама съквартиранти от Къщата

Big Brother гони двама съквартиранти от Къщата
Двама от петимата номинирани си тръгват в понеделник. Снимка: Нова ТВ
A A+ A++ A

За първи път в сезона на „риалити звездите“ Big Brother ще изгони едновременно двама съквартиранти. Номинираните Маги Желязкова, Кирил Вълчев, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова ще се опитат да спечелят подкрепата на своите фенове, която ще е решаваща за оставането им в Къщата.

В понеделник вечерта Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще се сдобие с чудодейна напитка, която ще повлияе благотворно на всеки един от съквартирантите. Отварата, наречена „Кирлексир“, ще е част от задачата на номинирания Киро Скалата. Тя ще доведе до серия от комични ситуации, в които фитнес гуруто ще трябва да увери звездите в невероятните свойства на „Кирлексир“-а.

Освен че повишава доброто настроение и интелекта, вълшебната напитка ще създаде искри между Райна и Финдо, които сами ще усетят действието на любовния еликсир. Златка Райкова ще подобри настроението си, а Ели Владкова ще се сдобие с по-добра памет отвсякога.

Като истинска домакиня, Златка Димитрова получи предизвикателството да внесе промени в Къщата. Плеймейтката ще трябва да убеди Райна да спи до Денди, въпреки всеобщата борба срещу неговото хъркане. Певицата ще трябва да се пренесе в семейния апартамент, където да съжителства известно време с интелектуалеца.

#Къщата #Big Brother All Stars 2013 #Финдо #Райна #Маги Желязкова #Златка Димитрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници