Без спирка за „Бързи и яростни 7“

Без спирка за „Бързи и яростни 7“
Пол Уокър и Вин Дизел били като братя. Снимка: flicksided.com
A A+ A++ A

Трагичната смърт на звездата от поредицата „Бързи и яростни“ Пол Уокър, който загина в катастрофа само преди седмица, разтърси екипа.

В петък вечерта режисьорът Джейсън Уан обаче заяви, че снимките на седмата част от поредицата ще продължат. Той определи настроението на колегите на Уокър като печално. Но въпреки това всички трябва да го преодолеят, смята Уан. На въпроса ще продължат ли снимките на филма той отговори: „Да“.

Първоначално датата за премиера на кинолентата беше 11 юли, но след внезапната смърт на един от основните актьори студиото предупреди екипа, че продукцията се отлага за неопределено време.

В сряда от студиото заявиха, че са отдадени на това да окажат подкрепа на семейството, приятелите и колегите на Уокър и че се чувстват отговорни да прекратят снимките за неопределен период, за да обмислят възможностите оттук нататък.

Междувременно се появиха спекулации за това как сценаристите ще извадят от филма героя на Пол Уокър – Брайън.

Колегата и много близък приятел на Уокър – Вин Дизел, сподели как в момента, в който научил за смъртта на своя приятел, скочил на самолета и отишъл при майка му. Жената го прегърнала и казала: „Толкова съжалявам“. На думите на Дизел защо казва това, тя е тази, която е загубила син, тя отговорила: „Да, но ти загуби половината от себе си“. Вин Дизел и Пол Уокър бяха като братя и в момента Вин изживява много тежко смъртта на Уокър.

#Пол Уокър #Вин Дизел #Бързи и яростни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници