„Сблъсък“ остава без Иван и Андрей

„Сблъсък“ остава без Иван и Андрей
Иван и Андрей остава без „Сблъсък“. Снимка: www.silnabulgaria.com
A A+ A++ A

На 22 декември Иван Христов и Андрей Арнаудов за последен път ще излязат като водещи на токшоуто „Сблъсък“. Това е първото предаване, което двамата измислят, стават негови автори и водещи още през 2000 г., съобщи „24 часа“. Преди 13 години то тръгва по закритата вече кабелна телевизия „Ден“.

След 500 броя на предаването и близо 1200 гости в студиото Иван и Андрей ще му намерят ново лице. Засега двамата остават само продуценти на „Сблъсък“, но никой от тях не казва, че това е завинаги.

До Нова година ще тече подготвителният период за преобразуване на популярното предаване. Не се очаква то да претърпи огромни промени - и боксовият ринг като арена на спорове ще остане, и сблъсъкът между различни гледни точки.

През последните две седмици на декември обаче зрителите ще видят четиримата кандидати, един от които евентуално ще стане лице на токшоуто. Кои са те, Иван и Андрей ще съобщят на 22 декември. После всеки един от четиримата ще води по едно предаване. Накрая зрителите ще гласуват за най-добрия във фейсбук страницата на „Сблъсък“.

#сблъсък #Иван #Андрей

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници