Бареков: Аз съм незаобиколим фактор в политиката

Бареков: Аз съм незаобиколим фактор в политиката
Бареков смята, че е основен фактор в политиката. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Аз съм политик и вече съм незаобиколим фактор в българската политика. Социологията го показва. Надявам се на следващите избори да вземем 120 мандата.“

Това каза основателят на движението „България без цензура“ Николай Бареков пред БНТ в понеделник.

„Никога не съм бил във властта и няма как да съм участвал в корупционни сделки. Нашето движение иска пълна лустрация на мутрите, които участват в политиката. Другото ни желание е да се разследват финансовите далавери и офшорните фирми на всички предишни управляващи. Това е операция „Чисти ръце“. Бойко Борисов не ме е опровергал по никакъв начин за участието му в офшорки. Той се е докарал дотам, че мутри се опитват да му лъскат имиджа“, категоричен беше Бареков.

„Нямам нищо общо с пуделите Яне Янев и Волен Сидеров. Не се срещнах със Сидеров в качеството му на лидер на „Атака“. Ние имаме тежки различия с неговата организация. Видях се с него в качеството му на председател на комисията за конфликт на интереси в парламента по повод нашите идеи за лустрация в политиката. С партиите от сегашния парламент никога няма да влезем в коалиция. Ние искаме да свалим БСП, ДПС и ГЕРБ от власт“, разкри още Бареков.

#Николай Бареков #България без цензура #Волен Сидеров #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници