Максимално напрегнат, но изпълним бюджет, уверява Орешарски

Максимално напрегнат, но изпълним бюджет, уверява Орешарски
„Този бюджет ще ни даде възможност и за малко по-активни политики в областта на образованието в посока професионалния акцент“, заяви Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Представили сме максимално напрегнат, но изпълним бюджет за следващата година, надявам се да го подкрепите, за да продължим политиките за хората“, заяви премиерът Пламен Орешарски по време на обсъждането на проектобюджета за 2014 г.

„Всички критични бележки ще разгледам много внимателно и ще имаме предвид при водене на политиката през следващата година. Надявам се да подкрепите този бюджет. Той дава достатъчно инструменти, за да продължим политиките за насърчаване на икономиката и създаване на по-благоприятен стопански климат. И още следващата година да направим първи стъпки за икономически растеж“, коментира министър-председателят.

„Този бюджет ще ни даде възможност и за малко по-активни политики в областта на образованието в посока професионалния акцент. Надявам се, че ще можем да направим и първи стъпки в дълго отлаганата здравна реформа. Този бюджет ще даде глътка въздух на местните власти“, каза още Пламен Орешарски.

#Пламен Орешарски #бюджет #2014 г.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници