Бионсе отново показа класа, пя със сляпа фенка

Бионсе отново показа класа, пя със сляпа фенка
Бионсе отново показа класа и голямо сърце. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Поп кралицата Бионсе за пореден път показа класа на звезда. Миналата седмица тя го доказа за пореден път, след като пя в Австралия със своя сляпа фенка. Името на момичето е Софи Коткис и тя успя да се появи в залата на концерта на своя идол, благодарение на сестра си Ели.

„Тя никога не е имала възможност да отиде на концерт, затова аз направих едно видео за нея. И макар че е сляпа, тя е успяла да направи много неща и дори да събере 1000 долара за хора, болни от множествена склероза. Сложих всичко това във видеото, защото реших, че невероятен човек като нея заслужава да се запознае с невероятен човек като Бионсе“, сподели Ели.

Приятел на семейство Коткис изпратил видеото на мениджъра на Бионсе, в резултат на което тя получила специална покана за концерта на дивата на 8 ноември. Самата Софи няма никаква идея какво се случва, докато певицата не застанала пред нея.

„Тук има една много специална дама. Кажи си името, красавице“, каза дивата по време на участието си и продължи диалога с публиката с думите: „Хайде, всички, кажете: „Здравей, Софи!“. Софи, мисля, че се нуждая от помощта ти, за да изпея тази песен. Можеш ли да изпееш: To the left, to the left? (стих от песента Irreplaceable).

Момичето се престраши да се включи в песента, като все още не можеше да повярва какво се случва. След концерта дамата сподели с усмивка: „Казах на мама, че Бионсе ме целуна“, пише PopCrush!

#Бионсе #Австралия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници