Бащата на Бионсе сравни дъщеря си с Азис

Бащата на Бионсе сравни дъщеря си с Азис

иснтгарам

A A+ A++ A

Освен баща на Бионсе, Д-р Матю Ноулс може да бъде наричан и бащата на хитовата от края на 90-те женска R&B група Destiny's Child. В началото на 90-те д-р Ноулс завършва икономика и бизнес администрация и работи като продавач на медицинско и офис оборудване, но през 1992 г. напуска работата си и създава музикална компания. Именно тя събира звездното трио - Бионсе, Кели и Мишел. През 1997 тяхната група Destiny's Child подписва договор с "Колумбия рекърдс" и се превръщат в музикална сензация на световната сцена.

В момента д-р Матю Ноус се е отдал на своите студенти и предава опита си в Университета в Тексас и Лондонския колеж по креативни медии. Родните ни звезди имаха изключителния шанс да се срещнат с д-р Ноулс, който беше специален гост на конференцията "SoAlive", която се проведе през уикенда в столицата ни. От тази звездна визита обаче най-много може да се радва Азис, който получи световно признание от първа лига в световния шоубизнес, пише actualno.com.

"Вашата звезда Азис е като моята дъщеря Бионсе. Той създава нова ера с неговата смелост да се превъплъщава и да обединява всички хора на планетата - не само хората от ЛГБТ, но и различните раси. Именно това направи моята дъщеря с един от първите си концерти", каза легендарният продуцент по време на визитата си в България.

Д-р Матьо Ноулс похвали и други родни звезди, но определено кралят на поп фолка му е направил най-силно впечатление, особено като се има превдид, че подобно на звездната му дъщеря Азис е рекордьор по гледания на видеата му в YouTube и също се радва на световна слава.

"В тази индустрия трябва да се работи всеки един ден, без почивка. По-лесно е, когато си индивидуален изпълнител, по-трудно, като си в група. Отнема поне 6 години, за да почне нещо да се получава. Споделянето е много важно. Освен това не е хубаво, когато една група е четно число, защото винаги ще има спорове. Ако е нечетно, ще е по-лесно - ще има мнозинство, а то ще печели в споровете", обясни още д-р Ноулс.

#Бионсе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници