Чобанов вижда подобряване на работата на приходните агенции

Чобанов вижда подобряване на работата на приходните агенции
Във връзка с намаляването на субсидиите за партиите, финансовият министър посочи, че това би освободило допълнителен ресурс и би било добре дошло. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„В момента се наблюдава подобряване на работата на приходните агенции по отношение на това, което виждаме за октомври като предварителна идея за приходите“, заяви министърът на финансите, Петър Чобанов, след приемането на законопроекта за държавния бюджет за 2014 г.

„През последните години и в двете приходни агенции бяха направени структурни промени, които не бяха добре обмислени и трябва да мислим кога и как да адресираме. В Агенция „Митници” структурните промени са се отразили в доста негативна посока”, посочи министър Чобанов.

Във връзка с намаляването на субсидиите за партиите, финансовият министър посочи, че това би освободило допълнителен ресурс и би било добре дошло.

Чобанов добави, че в бюджета за тази година се очертават допълнителни разходи по отношение на коледните надбавки за пенсионерите, по отношение на ситуацията в НЗОК и по отношение на допълнителния ресурс, който ще е необходим за адресиране на проблемите с бежанците.

#Петър Чобанов #бюджет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници