Деня на мораториума - много добър за България, смята Сидеров

Деня на мораториума - много добър за България, смята Сидеров
„Следват поредица от законодателни мерки, които да регулират този пазар на земя, така че тя да не отива в чужди ръце и да не сме заплашени земеделската ни земя да бъде изкупена от неясни чужденци”, коментира Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Мораториумът има правна сила и това беше един много, много добър ден за България“, заяви председателят на „Атака“, Волен Сидеров, във връзка с решението на парламента да удължи мораториума за продажба на българска земя на чужденци.

„Важното беше, че направихме едно гласуване, което изрази политическа воля и аз ще благодаря още веднъж на тези депутати - 89 от ГЕРБ, 59 от БСП, плюс нашите 23.
Това е начинът - чрез законодателни мерки, нормативни мерки, които да го ограничават”, добави Сидеров.

„Това гласуване беше тласъкът, който да даде вече отпушването на такива мерки, защото ако не беше станало това гласуване темата щеше да оттече, щеше да бъде затрупана от други“, каза още националистът.

„Следват поредица от законодателни мерки, които да регулират този пазар на земя, така че тя да не отива в чужди ръце и да не сме заплашени земеделската ни земя да бъде изкупена от неясни чужденци”, коментира Волен Сидеров.

#Волен Сидеров #мораториум #земя #продажба #чужденци #България #"Атака"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници