Васил Грудев е новият директор на фонд "Земеделие"

Васил Грудев е новият директор на фонд "Земеделие"
Заместник-министър Явор Гечев добави, че избирането на Васил Грудев (на снимката) е добър знак за приемственост, който е важен за комуникацията с Европейската комисия. Снимка: agrozona.bg
A A+ A++ A

Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие” назначи Васил Грудев за нов изпълнителен директор на фонда, съобщават от Министерството на земеделието и храните.

„Васил Грудев е доказан професионалист, който от 7 години работи в ДФЗ, от четири години е заместник директор, а от 2 месеца като изпълняващ длъжността директор доказа, че има капацитет да заема тази длъжност”, подчерта министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков.

Проф. Греков изтъкна, че през последните месеци ДФ „Земеделие” активно се е включил в разработването на новата Програма за развитие на селските райони и по приключването на сегашната.

Заместник-министър Явор Гечев добави, че избирането на Васил Грудев е добър знак за приемственост, който е важен за комуникацията с Европейската комисия.

„Съвместно Министерството и Фондът извоювахме кредит на доверие от Брюксел, който ще трябва да изпълняваме оттук нататък”, отбеляза зам.-министър Гечев.

#Васил Грудев #Държавен фонд "Земеделие"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Земеделие
Последно от Земеделие

Всички новини от Земеделие »

Акценти

Инбет Казино