БСП, ДПС и "Атака" - карикатура на управляващи, отвръща Борисов

БСП, ДПС и "Атака" - карикатура на управляващи, отвръща Борисов
Във връзка с вота на недоверие за здравеопазването, Борисов посочи „ще дойде и за там време“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Понеже чух г-жа Манолова сутринта да казва, че ние сме карикатури на опозиция. Да, така е, ние не сме опозиция, ние сме победителите от изборите. А те са карикатури на управляващи“, заяви лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисов.

„Тези хора, които са се класирали втори, трети и четвърти, са карикатури на управляващи. Аз съм по-съгласен да съм карикатура като опозиция, защото съм победил, отколкото като тях да съм карикатура като управляващ“, каза още Борисов и добави, че „демокрацията изисква, партията, победила на изборите, да получи своето право да представлява парламента“.

Според него, парламентът се дискредитира.

„Първо, един изключително некомпетентен човек, какъвто е Миков, е абсолютно неправомерно на този пост, защото не е победил на изборите“, коментира Борисов.

Във връзка с вота на недоверие за здравеопазването, Борисов посочи „ще дойде и за там време“.

Относно мораториума върху купуването на земеделски земи от чужденци, Борисов заяви: „Ние сме "за" да се удължи мораториумът поне до 2020 - 2025 година, за да може демократичните процеси в България да са приключили и да няма такива етнически партии, които да гласуват по този начин. Това са партии, обслужващи не етноси, а чужди интереси, това са БСП и ДПС, в момента“.

#Бойко Борисов #ГЕРБ #БСП #ДПС #"Атака" #правителство #вот на недоверие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници