Луксозен спа център за кучета и котки отваря врати в Пловдив

Луксозен спа център за кучета и котки отваря врати в Пловдив
В центъра ще се предлагат и индивидуални фитнес програми за корегиране и правилно развитие на мускулатурата, движенията и физиологията на животните.Снимка: www.kotkite.com
A A+ A++ A

Единственият по рода си център за здраве и красота на домашните любимци отваря врати в центъра на Пловдив, предаде "Дарик".

Освен екстравагантно подстригване и боядисаване, центърът ще предлага и по-специфични услуги като грууминг и триминг (подстригване и специална обработка на космената покривка), дори и педикюр за кучета и котки.

В  СПА услугите  за домашни любимци влизат лечебните и тонизиращи масажи, ароматерапия, билколечение, акопресура, акупунктура и спа вана в ароматни и тонизиращи водни разтвори.

Специалистите в центъра могат да разработят и диета, подходяща за всяко куче, котка или папагал.

В центъра ще се предлагат и индивидуални фитнес програми за корегиране и правилно развитие на мускулатурата, движенията и физиологията на животните, а съвсем скоро ще се открие и  рехабилитационна зала за домашните любимци. Клиентите ще могат да се възползват още от таксиметрови и хотелски услуги, както и здравословни разходки.

#Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници