Спипаха четирима дилъри на дрога в Пловдив

Спипаха четирима дилъри на дрога в Пловдив

МВР

A A+ A++ A

Две успешни полицейски операции в рамките на активните усилия за пресичане на разпространението на високорискови вещества са реализирани миналата седмица от служители на областната дирекция на МВР Пловдив.

Двама мъже, занимавали се с незаконната дейност, били задържани при акция на разследващи от отдел "Криминална полиция" с участие на колегите им от сектор "Специални тактически действия". Над 170 грама амфетамин и електронна везна са открити в дома на единия, а повече от 26 грама от същия наркотик и известно количество марихуана били конфискувани от жилището на другия.

Междувременно като заподозрени за разпространение на синтетичен канабиноид в Шесто РУ били арестувани мъж и жена от квартал "Столипиново". При процесуално-следствените действия полицаите иззели от адресите им над 280 дози от високорисковото вещество с тегло около 170 грама.

По случаите са образувани бързо и три досъдебни производства под наблюдение на Окръжна прокуратура – Пловдив. С постановления на наблюдаващите прокурори четиримата са привлечени като обвиняеми за престъпление по чл. 354а, ал. 1 от НК и приведени в ареста за срок до 72 часа.

#дрога #арести #Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници