Петима съквартиранти заживяха в „ПолуКъщата“ на VIP Brother

Петима съквартиранти заживяха в „ПолуКъщата“ на VIP Brother
A A+ A++ A

Пет от звездите във VIP Brother вече не са част от луксозната къща и не живеят с останалите звезди в шоуто. В епизода в сряда стана ясно, че зад една от заключените врати в Къщата e изградена ПолуКъща. В нея всичко е наполовина: половин маса, половин стол, половин легло и дори половин стенен часовник.

Марионетката на зрителите Пламен бе поставен от BIG Brother в доста деликатна ситуация, защото трябваше да представи като свое решението кои 5-има съквартиранти да станат слуги на останалите и да заживеят в ПолуКъщата. Реално това беше избор на зрителите. Мариан, Лияна, Тервел, Иво и самият Пламен са Съквартирантите, които имаха „честта“ да се настанят в ПолуКъщата на VIP Brother. Te не само ще трябва да се съобразяват с оскъдно и бедно обзавеждане, но и ще се налага да перат дрехите на останалите VIP Съквартиранти. Слугите ще могат да се хранят само след като и последният Съквартирант в Къщата се е нахранил.

В ПолуКъщата няма да има баня и душ – за да се изкъпят слугите, един от тях ще трябва да върти колело около импровизиран душ на двора.

Номинирани за изгонване бяха певицата Йоана, като капитан на загубилия отбор на жените, Мира Радева и съпругът й Иво, както и силно разискваният Павел Чернев.

#VIP Brother

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници