Съквартирантите на VIP Brother 2013 на бляскав финал с плеяда от звезди

Съквартирантите на VIP Brother 2013 на бляскав финал с плеяда от звезди
Мариан и Мария ще изпълнят дует в събота вечер. Снимка: Нова ТВ
A A+ A++ A

В събота вечер ще настъпи моментът на истината с дългоочаквания финал на VIP Brother 2013. Олимпийката Станка Златева, бизнес дамата Ваня Червенкова, фолк-изпълнителката Лияна, топмоделът Мариян Кюрпанов и стратегът на Къщата Пламен Медаров ще дадат всичко от себе си, за да спечелят подкрепата на своите фенове. Само един  от финалната петорка ще грабне титлата „Любима звезда на България".

В събота вечер, на финала на най-успешния сезон, те ще трябва за последен път да докажат, че са способни на всичко в името на победата. Всеки един от Финалистите ще трябва да излезе на сцената на VIP Brother 2013 и да изпълни песен пред гостите в студиото и зрителите на Нова ТВ. За да бъде съревнованието  честно, всеки Съквартирант ще си партнира със звезда от българската музикална сцена. Пламен, в компанията на Лео и Играта, ще изпълни едноименния хит "4D".

На Мариан ще се падне удоволствието да си партнира с българската поп икона Мария Илиева. За първи път, ексклузивно на финала на VIP Brother 2013, те ще изпълнят дебютен ремикс на песента "Играя стилно". Лияна ще се впусне във фолклорно приключение с колежката си ДесиСлава - двете ще слеят гласовете си в изпълнение на българска народна песен.

Гости в последното лайв издание за сезона ще бъдат президентът на Федерацията по художествена гимнастика - Илиана Раева, певецът Константин, социологът Мира Радева, продуцентът Маги Халваджиян и политикът Павел Чернев.

#VIP Brother #Мариан Кюрпанов #Мария Илиева #Лияна #Мира Радева #Станка Златева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници