Залповете на „Аврора“ отекват в главата на Бойко Борисов, сигурен е Станишев

Залповете на „Аврора“ отекват в главата на Бойко Борисов, сигурен е Станишев
Според Станишев ГЕРБ за пореден път са принизили с махленски изказвания дискусията в Народното събрание. Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

Изявлението на Бойко Борисов, че Декларацията за националните приоритети на България е комунистически манифест, потвърждават думите ми от преди, че той е кадрова грешка на БКП, коментира лидерът на БСП Сергей Станишев.

„Очевидно мисленето му е останало във времето на „Комунистическия манифест“. Като гледам и превъзбудата на ГЕРБ в опита им да яхнат протестите, явно залповете на „Аврора“ отекват в главата на Борисов“, заяви Станишев пред БГНЕС.

Според него ГЕРБ за пореден път са принизили с махленски изказвания дискусията в Народното събрание.

„Те не успяха да попречат да бъдат приети онези приоритети, които са изключително важни и споделени от обществото. Явно ГЕРБ не се интересува от тях и за това не участва в гласуването на Декларацията“, допълни Станишев.

Лидерът на БСП обясни, че разбирането на този документ няма нищо общо с начина, по който управляваше Бойко Борисов, а именно без приоритети, но с богато кадруване в съдебната система, прокуратурата и прочее, с личното му участие.

„Обществото добре помни методите на управление на ГЕРБ – с изнудване, рекет и стремеж за покриване на безобразията. Пример за това е и тефтерчето на Златанов. Слава Богу, оковите на страха паднаха и България бавно, но сигурно се освобождава от последиците на управлението на Борисов“, каза още той.

#Сергей Станишев #Станишев #Бойко Борисов #БСП #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино