Бербатов започна сезона с победа

Бербатов започна сезона с победа
Бербатов очаквано бе титуляр като бе единствен в атаката на отбора, а от задни позиции бе подпомаган от новото попълнение Адел Таарабт. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Димитър Бербатов и неговите съотборници от Фулъм започнаха успешно сезона в Премиършип, след като в мач от първия кръг победиха Съндърланд с 1:0 като гости, съобщава "Гонг".

Бербатов очаквано бе титуляр като бе единствен в атаката на отбора, а от задни позиции бе подпомаган от новото попълнение Адел Таарабт.

Българинът бе сред най-активните в своя отбор, но така и не стигна до добра голова позиция, от която да отбележи гол. Берба все пак се записа в статистиката с жълт картон в края на мача заради бурна реакция спрямо асистент съдията.

В 52-а минута бившият български национал спечели корнер за своя отбор, от който в последствие падна и единственото попадение в мача. Деймиън Дъф центрира перфектно и намери Пайтим Касами, който вкара с глава за 1:0.

В други изиграни мачове Норич и Евертън завършиха наравно 2:2, Саутхемптън победи с 1:0 Уест Бромич като гост, а Уест Хем се наложи с 2:0 над Кардиф.

#Димитър Бербатов #Фулъм #Съндърланд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници