Бербо даде пример за конфликт на интереси в БФС

Бербо даде пример за конфликт на интереси в БФС
A A+ A++ A

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговият екип продължават срещите си с представителите на футболните клубове и школи в България. Днес те бяха в Пловдив, а преди началото на събитието той говори пред медиите.

"Очакваме една добра и ползотворна среща с отборите от Пловдив. Вече три пъти идваме тук, три пъти показваме нужното уважение и постоянство. Надявам се това да е добър знак за клубовете как всъщност искаме да вършим работата си. Лесно можеше да изберем да не присъстваме тук, тъй като вече сме били, но професионалният начин изисква да бъдем тук и да представим отново това, което искаме да направим.

Всеки клуб е свободен да издигне кандидатурата на който прецени, но този човек трябва да каже дали приема или не. След това може да коментираме, ако се стигне до това, но цялото нещо поражда определени въпроси. Конфликт на интереси има под някаква форма и тези неща трябва да бъдат изчистени, за да може Конгресът да се проведе по честен и демократичен начин. 


Ако работиш в структурите на БФС и се кандидатираш за президент, това означава, че трябва да излезеш от тези структури и да покажеш, че няма да си в организацията на Конгреса и да дърпаш нещата към себе си", каза Бербатов.

#Димитър Бербатов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"