Янаки Стоилов: Проверките на кворума в НС уронват авторитета на институцията

Янаки Стоилов: Проверките на кворума в НС уронват авторитета на институцията
Призовавам всички народни представители и всички партии в парламента - да не възпроизвеждат огледални модели на поведение от последните няколко години. Това каза заместник-председателят на КБ Янаки Стоилов, предаде агенция „Фокус“.
A A+ A++ A

Призовавам всички народни представители и всички партии в парламента - да не възпроизвеждат огледални модели на поведение от последните няколко години. Това каза заместник-председателят на Коалиция за България Янаки Стоилов, предаде агенция „Фокус“.

„Само в краен случай - да се занимават с тези методи на влизане и излизане, на проверки на кворума в зала, което уронва авторитета на Народното събрание. Дебатите могат да са остри, но те трябва да засягат българските граждани, а не нашите отношения тук. Нека всяка една парламентарна група да направи своята оценка за поведението си“, посочи Стоилов.

Той каза още, че изразява положително отношение към изявлението на проф. Станислав Станилов. „Може да покажем полезността на Народното събрание“, заяви Янаки Стоилов и допълни, че не оспорва голяма част от казаното от Красимир Велчев.

#Янаки Стоилов #кворум #НС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници