ПП-ДБ поискаха извънредно заседание на НС заради договора "Булгаргаз" - "Боташ"

ПП-ДБ поискаха извънредно заседание на НС заради договора "Булгаргаз" - "Боташ"

ФБ/Радослав Рибарски

A A+ A++ A

"Продължаваме промяната-Демократична България" са внесли предложение за извънредно заседание на Народното събрание, на което да бъде разгледан докладът на временната комисия за договора между "Булгаргаз" и "Боташ". Това обяви в кулоарите на парламента депутатът Радослав Рибарски.

Въпреки уверението, че ще влезе в пленарната зала вчера, той не намери място тази седмица в програмата, обясни Рибарски. В същото време точки, за които нямало доклади, били включени в дневния ред.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков не включи точката за обсъждане. Павела Митова от "Има такъв народ", член на временната комисия, обясни, че са постъпили допълнително секретни данни и затова отлагането на доклада е правилно.

Има изключително скандални факти и разкрития по този доклад, които ние няма да оставим в последните седмици на това НС да останат скрити за обществото, заяви Рибарски. Според него има начин как заради класифицираната информация докладът да бъде обсъден, без да се разкрива търговската тайна.


#„Боташ" #''Булгаргаз'' #извънредно заседание #НС #ПП-ДБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници