Протестиращи към Мая Манолова: „Кога подавате оставка?“, отговор: „Какво си мислите, че правите?“

Протестиращи към Мая Манолова: „Кога подавате оставка?“, отговор: „Какво си мислите, че правите?“
За мен хората, които бяха в парламента, бяха не по-малко ценни от вас за обсъждането на промените в Изборния кодекс, заяви Манолова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова изпита гражданския контрол на протестиращи, които я засекли на влизане в парламента, предаде OffNews.bg.

Протестиращите й подариха червен домат със забодена бележка, на която пишеше „За М. Манолова от БСП феновете от кв. „Изгрев“.

Те й зададоха няколко въпроса, основният от които беше „Кога подавате оставка?“. При първото му задаване Мая Манолова не отговори, при настойчивото му повтаряне тя отвърна с въпрос: „Вие какво си мислите, че правите в момента?“.

Към Манолова вече се бяха присъединили червени фенове, които я защитаваха от „народната любов“ с думите, че оставка няма да има, защото те подкрепят правителството.

„Очаквах, че ще се стигне до момент, в който вие ще си присвоите правото да определяте кои са легитимни и кои – не. За мен хората, които бяха в парламента, бяха не по-малко ценни от вас за обсъждането на промените в Изборния кодекс“, заяви Манолова.

Клип от събитието може да видите тук:

#Мая Манолова #протестиращи #Манолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници