Пламен Орешарски: Как да пусна магистрала „Тракия” без разрешение?

Пламен Орешарски: Как да пусна магистрала „Тракия” без разрешение?
Как да пусна магистрала „Тракия” без разрешение? Ще бъде готова в понеделник, ще се работи в събота и неделя и в понеделник ще бъде открита. Това каза пред журналисти в парламента министър-председателят Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Как да пусна магистрала „Тракия“ без разрешение? Ще бъде готова в понеделник, ще се работи в събота и неделя и в понеделник ще бъде открита. Това каза пред журналисти в парламента министър-председателят Пламен Орешарски, предаде агенция „Фокус“.

Орешарски посочи, че изключително много се бърза с автомагистралата. Той каза още, че когато стане готов с кандидатурите за председател на ДАНС, това ще стане известно.

„Имаше основно мерки за събиране, а не за харчене. Споменах няколко групи мерки, а в развитие, когато бъдат активирани, ще разберем всички. Главата за демокрацията e да се работи съвместно с парламента и не е само и единствено инициатива на кабинета. Затова не акцентирах толкова отчетливо върху нея“, посочи Пламен Орешарски във връзка с представения отчет на правителството в пленарна зала.

Премиерът каза, че не е разбрал за спор между Министерството на регионалното развитие и Министерството на инвестиционното проектиране за това кой да контролира строежите.

#Пламен Орешарски #магистрала "Тракия"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници