Спешен ремонт на „Тракия“ след вчерашната катастрофа и пожар

Спешен ремонт на „Тракия“ след вчерашната катастрофа и пожар
АПИ
A A+ A++ A

Движението от 5-ти до 9-ти км на магистрала „Тракия“ ще се осъществява двупосочно в платното за София от днес. Преминаването в платното за Бургас се ограничава за ремонт на настилката в около 500-метров участък при 7-ми км, където вчера възникна пожар след пътен инцидент между два тежкотоварни автомобила. Нанесените щети налагат реконструкция на настилката в отсечката и полагане на нови предпазни огради.

Предвижда се аварийните ремонтни работи да завършат до края на седмицата. След това ще бъде затворено платното за София при 7-ми км на „Тракия“, за да се отстранят щетите по настилката в 200-метров участък. Там ще бъде подменен износващият асфалтов пласт.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg , както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.  #магистрала "Тракия" #ремонт #двупосочно движение #катастрофа #щети #пожар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай