Български милионер излита с Мадона в Космоса

Български милионер излита с Мадона в Космоса
Шефкет Чападжиев ще лети в Космоса. Снимка: monitor.bg
A A+ A++ A

Българският милионер Шефкет Чападжиев е сред космическите туристи, които ще полетят със совалката „Спейсшип 2“.

Със специално писмо милиардерът сър Ричард Брансън удостоверява запазеното място на нашенеца за орбиталния полет. Компания на Шефкет в космическата разходка ще прави и поп кралицата Мадона, пише „Монитор“.

Билет за полет на „Върджин Галактик“ струва 200 000 долара и много звезди от шоубизнеса вече са си осигурили скъпите пропуски. Тийн идолът Джъстин Бийбър е най-новият ВИП турист. Компания на канадеца ще прави агентът му Скутър Браун.

„Поздравления, ще се видим там", написа в Twitter Ричард Брансън, а Бийбър му отговори: „Хайде да снимаме видео в Космоса!“. На благотворителен търг в рамките на кинофестивала в Кан анонимен участник плати 1,5 млн. долара, за да седи до Леонардо ди Каприо по време на полета.

Шефкет заминава 24-годишен за Америка, като успява да избяга от комунистическия режим при третия опит. Това става преди 50 години. Слиза от кораба със 75 цента в джоба, но с много труд успява да създаде голям бизнес. Чападжиев, без да се замисли, е платил $200 000, за да се качи на борда на „Спейсшип 2“.

#Шефкет Чападжиев #Мадона

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници