Мадона кара 28-годишното си гадже да подпише договор, че няма да разкрива какво правят в спалнята

Мадона кара 28-годишното си гадже да подпише договор, че няма да разкрива какво правят в спалнята
A A+ A++ A

Мадона е принудила новото си 29-годишно гадже боксьорът Джош Попър да подпише споразумение, задължаващо го да не разкрива тайни от спалнята. Източници твърдят, че 64-годишната певица е решила да не продължава с любовните отношения, докато младият мъж не се съгласи с нейните условия.

"Правило номер едно при срещите с Мадона е да не говориш за Мадона", казва източник, близък до поп дивата.

"Никой не контролира имиджа си повече от нея. Всички, които работят по предстоящото ѝ турне, трябваше да подпишат декларация за неразкриване на информация, преди изобщо да се явят на прослушване - същото важи и за гаджетата".

През март връзката им стана официална в Инстаграм. Преди публикацията попзвездата бе забелязана да седи на ринга, докато се състоеше мача му в манхатънския "Classic Car Club".

Информацията за тях двамата се появи седмици, след като Мадона приключи с 23-годишния модел Андрю Дарнел. Преди него пък беше 28-годишният танцьор Ахламалик Уилямс.

"Тя има натоварен график, работи по предстоящия си биографичен филм, нова музика и се грижи за семейството си", споделя източник пред изданието, визирайки краткотрайните отношения на певицата с младежите. Въпреки това по негови думи с всички бивши до момента е останала в добри отношения, просто са на различен етап от живота си, пише "RadarOnline".

"Трудно е да поддържаш връзка, ако работиш постоянно по различни проекти", заключи той.

#Мадона

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници