Станишев: Не позволявайте да ви употребят

Станишев: Не позволявайте да ви употребят
Бих се обърнал и към представителите на „Атака“ и председателя й - да не се поддават на провокация, защото това се търси последователно и активно, заяви Сергей Станишев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Действията на правителството показват, че протестиращите са чути, заяви по време на пресконференция председателят на БСП Сергей Станишев, предаде агенция „Фокус“.

„Ние се отнасяме с уважение към протестите и хората, които изразяват своята гражданска позиция“, посочи Станишев.

„Трудно може да се отрече, че в последните два дни се променя характерът на протеста, особено във вечерните часове. Имам информация от цялата страна за организиране, разплащане, извозване на хора, които се включват в протестите и се стремят да ги радикализират и да предизвикват безредици и сблъсъци. Това е провокация към самата демокрация в България. Не е трудно да се сетим кой стои зад това – партия ГЕРБ“, заяви Сергей Станишев.

„От първия ден на съществуване на правителството, позицията на ГЕРБ е много ясна – не признават резултатите, готви се сценарий за дестабилизация“, добави той.

„Обръщам се към хората, които протестират – не позволявайте да бъдете употребени от тези, които бяха свалени от власт“, заяви Станишев. „Бих се обърнал и към представителите на „Атака“ и председателя й - да не се поддават на провокация, защото това се търси последователно и активно“, каза още той.

#БСП #Сергей Станишев #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Акценти

Инбет Казино