Златанова: Службите за сигурност са оголен нерв в обществото ни

Златанова: Службите за сигурност са оголен нерв в обществото ни
Зинаида Златанова заяви, че в нейната сфера има ясни параметри. Снимка: novini.bg
A A+ A++ A

"В последните години сферата на вътрешните работи и службите за сигурност е оголен нерв в обществото ни. Очевидно е, че са необходими промени в тази сфера"

Това заяви по "Дарик" в събота Зинаида Златанова, вицепремиер и министър на правосъдието, по повод решението на депутатите ГДБОП да премине към ДАНС.

На въпрос под чие управление трябва да отиде подслушването, Златанова заяви: "Аз бих искала да си съставя мнение въз основа на това какво кажат специалистите, експертите, и хората, които би трябвало да знаят как това е уредено в други държави. В интерес на истината аз не знам, защото това не е било сфера на моята дейност до преди три дни".

"Аз съм отговорен човек. Знам, че в секторите, в които съм натоварена да работя, България има много ясен коловоз и много ясни параметри, по които се работи. Имаме ясна пътна карта какво правим месец по месец в правосъдие и вътрешни работи. И в областта на еврофондовете, и в правосъдие и вътрешни работи моментът е много важен. Това, което направим, ще предопредели много неща за България. Ще е безотговорно да отсъствам от тези процеси в този момент", заяви още Зинаида Златанова.

#Зинаида Златанова #ГДБОП #ДАНС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници