Искрен Митев: ДАНС вижда пудели, но "Магнитски" подминава

Искрен Митев: ДАНС вижда пудели, но "Магнитски" подминава

фейсбук

A A+ A++ A

Големият въпрос от последните дни дали МВР е на някого или МВР просто трябва да работи в полза на гражданите и тяхната сигурност. “Това, което виждаме е, че се разнася една снимка на един пудел и ДАНС, прокуратурата, съда толкова са се вторачили в пудела, че не виждат слона в стаята”, заяви депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев.

В ефира на БНТ той коментира скандалите в МВР - не виждат, че предполагаемо участие в предполагаема престъпна група с предполагаеми трафиканти, е повод някой да стои вече 4 дни в ареста.

“Хора, които са в списъка "Магнитски" и са лидери на партии и целия свят ги видя, че са корумпирани, обаче българската прокуратура и ДАНС не може да ги види, че са корумпирани. Хора, които са замесени в "Турски поток", "Боташ", "Барселонагейт" са лидери на политически партии. Но българската прокуратура се е вторачила в снимката с пудела, а когато трябва да намери доказателства за очевидните и ясните за всички български граждани факти, че истинската престъпна група е в Народното събрание, управлява България и аз нямам търпение прокуратурата и ДАНС да вземат отношение по този въпрос, а не да си затваря широко очите", поясни Митев.

В същото време говорим за справедливост и за правова държава, но всъщност страната ни е най-бедната, защото няма справедливост и "когато си в списъка "Магнитски" и си начело на държавата, корупцията ражда корупция, а престъпността - престъпност и няма справедливост".

"Когато се обърнеш в Народното събрание, като погледнеш ДПС виждаш "Магнитски", като погледнеш ГЕРБ - виждаш ДПС, като погледнеш "Възраждане" - виждаш ГЕРБ, като погледнеш ИТН - виждаш ДПС. И като застанеш на трибуната и погледнеш направо и надясно, те все са Делян Пеевски", добави Искрен Митев.

#ДАНС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници