Еврокомисарят по климата идва за обществен дебат в София

Еврокомисарят по климата идва за обществен дебат в София
Комисар Хедегор и президентът Росен Плевнелиев ще открият събитието и ще обсъдят значението на енергийната ефективност за България. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

На 28 май 2013 г., вторник, европейският комисар по действията в областта на климата Кони Хедегор ще бъде домакин на обществен дебат в София, на който ще се обсъждат икономическите и екологичните ползи от създаването на енергийно ефективно, нисковъглеродно общество в България.

Комисар Хедегор и президентът Росен Плевнелиев ще открият събитието и ще обсъдят значението на енергийната ефективност за България, а представители на бизнеса и на финансови и екологични организации ще представят  новаторски, щадящи климата решения.

Публичният дебат „Визии за свят, който харесвате: Изграждане на нисковъглеродно общество в България“ ще започне в Централния военен клуб в София от 10:00 часа.

Сред лекторите са представители на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР), Комитета на регионите, ИКЕА, Българския съвет за устойчиво развитие и Центъра за енергийна ефективност.

#Кони Хедегор #Росен Плевнелиев #климат #София #дебат #Европейската банка #Европейската банка за възстановяване и развитие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници