Радослав Янкулов е новият генерален директор на БНР

Радослав Янкулов е новият генерален директор на БНР
Янкулов е познат на слушателите като водещ на спортни емисии и на предаването „Хоризонт за вас“.
A A+ A++ A

Съветът за електронни медии избра Радослав Янкулов за генерален директор на Българското национално радио за следващите три години, предаде БНР.

Янкулов е познат на слушателите  като водещ на спортни емисии и на предаването „Хоризонт за вас“. Той е бил директор на едни от първите частни радиостанции в България - Радио „Експрес“ и Радио 99.

Кандидатите за поста бяха 12. Гласуването беше явно.

Според процедурата всеки член на СЕМ трябваше да посочи трима кандидати, които подкрепя. Измежду тримата, събрали най-много или равен брой гласове, всеки член на СЕМ посочва кандидата, за когото гласува. За избран се счита този, който получи минимум три гласа.

Радослав Янкулов предлага в концепцията си опростена структура за повече функционалност, вдигане на заплатите, променени рекламни тарифи, взаимодействие с други медии и зала за пресконференции, в която да се канят интересни гости, например Анджелина Джоли.

Янкулов предвижда още училище за радио, което да е съперник на Факултета по журналистика, както и директорите на програми да имат рубрика в ефира, който ръководят.

#Радослав Янкулов #БНР #СЕМ #Съвет за електронни медии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници