Мартин Димитров: България има нужда от нова дясна партия

Мартин Димитров: България има нужда от нова дясна партия
Димитров бе категоричен, че когато трябва да се решават тежки проблеми, правителство на малцинството е най-лошият вариянт. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

 

България има нужда от нова дясна партия, но преучредяване на СДС вече не е възможно, заяви бившият лидер на СДС Мартин Димитров за Нова телевизия.

Димитров смята, че новото правителство няма да управлява повече от 100 дни, след което хората ще търсят алтернативи.

„Природата не търпи вакуум и аз смятам, че в следващите месеци ще бъде направена нова дясна партия, която ще включи в себе си хора от СДС, от ДСБ, може би от „България на гражданите“, представители на гражданското общество. Защо не „Зелените“? Аз смятам, че ще има развитие в тази посока. И понякога, след неприятни събития, се ражда нещо ново и смятам, че ще бъде точно така“, каза Димитров.

Според него Иван Костов правилно и очаквано е подал оставка като председател на ДСБ и призна, че неговото участие в политиката е ценно заради опита му, но не и начело на управлението.

Димитров бе категоричен, че когато трябва да се решават тежки проблеми, правителство на малцинството е най-лошият вариянт.

Според него е по-добре сегашното служебно правителство да остане на власт, защото настоящите министри при всички положения ще се справят по-добре, отколкото вероятните бъдещи.

#Мартин Димитров #СДС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници