Костов: ГЕРБ искат да се саботира процесът на демократични избори

Костов: ГЕРБ искат да се саботира процесът на демократични избори
Иван Костов Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Предизборната кампания в страната изглежда неспособна да излъчи политическа алтернатива, затова няма ентусиазъм, а изобилства със скандали, които намаляват избирателната активност, каза в Добрич лидерът на ДСБ Иван Костов, цитиран от БГНЕС.

Според него ГЕРБ предричат, че ще има нови избори наесен, за да не гласуват избирателите сега и да се саботира процесът на демократичните избори. Как да се мотивират хората да гласуват, като знаят, че няма смисъл и ще ходят на поправителен през септември, каза Костов. Ако България тръгне да излиза от кризата, ние трябва да сме в това управление, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов пред журналисти в Добрич.

По думите му именно това ще бъде индикацията дали страната излиза от кризата. "Ако ние подкрепяме правителството, значи ще излезем от кризата, ако се обявим против, значи нямаме доверие и страната ще затъне в политическа нестабилност", каза Костов. Според него коалицията "ДСБ- БДФ" предлага единствената политика, способна да изведе България от ситуацията.

"Имаме самочувствието на хора, които сочат реалния изход, защото зад гърба ни е такава политическа биография - вадили сме страната от подобни кризи, даже много по-тежки и през 1991, и през 1997 година", лидерът на ДСБ.

Иван Костов заедно с водача на кандидатдепутатската листа на коалицията в Добричкия регион д-р Евгени Чобанов се срещнаха с избиратели в Добрич.

#Иван Костов #избори #ГЕРБ #ДСБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници