РЗС: Лъсна заговорът на Костов, Станишев, Местан и Кунева

РЗС: Лъсна заговорът на Костов, Станишев, Местан и Кунева
От вчера в интернет циркулира видео, в което се вижда как дясната ръка на Костов - Илко Семерджиев говори за възможностите за съставяне на програмно правителство с участието на ДСБ, БСП и ДПС, коментират от партията на Яне Янев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Лъсна заговорът на Костов, Станишев, Местан и Кунева за съставяне на тяхно програмно правителство след 12 май", се казва в прессъобщение на РЗС.

„От вчера в интернет пространството циркулира видео, в което се вижда как дясната ръка на Костов - Илко Семерджиев отговаря на журналистически въпрос за възможностите за съставяне на програмно правителство с участието на ДСБ, БСП и ДПС", посочват от партията.

 „По всичко личи, че партиите на статуквото отново искат да се докопат до властта. След като съставиха предизборна коалиция, за да правят паралелно преброяване на изборите, вече са скалъпили и коалиция за правителство, удобно на олигарсите", се казва още в прессъобщението.

„За РЗС тази коалиция е символ на посттоталитарното прокорупционно статукво. Нейната единствена цел е домогването до властта на компрометирани политици и партии, които управляваха България и са виновни за краха на държавата" , коментират от партията.

„Прегръдката между непримиримите уж противници Костов, Доган и Станишев доказва това, за което РЗС говори от години: те са от едно котило, създадени са от един център, който им дърпа конците", посочват от РЗС.

„Няма да допуснем кукловодите на прехода отново да се гаврят с българския народ. Старите прокорупционни и посткомунистически муцуни трябва да бъдат изметени чрез нова конституция. Само така България може да тръгне по нов път без ръководната роля на фамилиите от ЦК на БКП, ДС и фалшивите десни проекти на преходи, чиито олицетворение е Костов", смятат от партията на Яне Янев.

#Илко Семерджиев #Яне Янев #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници