Борисов се уповава на Господ, митрополит Николай му дава благословия

Борисов се уповава на Господ, митрополит Николай му дава благословия
Негово Високопреосвещенство благослови Борисов и му благодари за материалния му принос както за град Пловдив, така и за ремонта на църквите в цяла България. Снимка: ГЕРБ
A A+ A++ A

Без господ нищо не можем да направим, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при срещата си с Пловдивския митрополит Николай, предадоха от пресцентъра на партията.

Негово Високопреосвещенство благослови Борисов и му благодари за материалния му принос както за град Пловдив, така и за ремонта на църквите в цяла България.

„Майка ми казваше „прави добро и го хвърляй назад, и то ще те намери“ и това правя. Правя добро за всеки град. Около 45 млн. лв. сме дали за ремонт на църкви, храмове и манастири“', посочи Борисов.

„Да си жив и здрав, успяваш с помощта на бога, знам, че си истински вярващ“, заяви Пловдивският митрополит Николай.

Негово Високопреосвещенство благодари на Борисов за съдействието му около излъчването на телевизията на Пловдивската метрополия.

„Така църквата стигна до домовете на хората“, посочи митрополит Николай. В навечерието на Великден митрополит Николай се помоли Бог да закриля скъпото ни отечество и скъпия ни народ, защото „ако Бог не опази града, напразни са усилията на човеците“.

#Бойко Борисов #митрополит Николай #Пловдив #избори #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници