Снимат документален филм за Ейми Уйнхаус

Снимат документален филм за Ейми Уйнхаус
Във филма ще бъдат включени архивни документи и други материали, свързани с Ейми Уайнхаус, които досега не са публикувани. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Британският режисьор от индийски произход Асиф Карадиа работи върху документален филм за покойната поп певица Ейми Уайнхаус, съобщи продуцентската компания, цитирана от БГНЕС

Във филма ще бъдат включени архивни документи и други материали, които досега не са публикувани.

През 2010 г. Карадиа снима филма „Сена“ за покойния пилот от Формула 1 Айртон Сена, с който спечели наградата БАФТА за най-добра документална лента.

„На Ейми Уайнхаус се приписва до известна степен възраждането и популярността на соул музиката. Ейми беше уникален талант и част от едно поколение, което завладя вниманието на целия свят. Тя композира и пя от цялото си сърце и светът беше омаян от нея“, заявиха Карадиа и продуцентът на филма Джеймс Гей-Рийз.

„За жалост обаче Ейми по трагичен начин се повлия от неспирното внимание на медиите, от проблематичните си връзки, от световния си успех, чийто резултат беше скандалният начин на живот, който живя“, се казва в комюникето на продуцентската компания.

#Ейми Уайнхаус #Айртон Сена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници